Adevărul care-i ustură!

nvj.png
.
.
.
.

Suntem pe    newsvj.ro


Vrei sa fi redactorul nostru? Cautam redactori corespondenti din tara - nimic mai simplu. Iti doresti ca vocea ta sa fi auzita? Contacteaza-ne!
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
paypal.png
Donatii online prin Paypal: donatia ta va ajunge direct in contul nostru. Daca doresti poti preciza pentru ce cauza sau campanie sa fie utilizata donatia pe care o faci.
Sau poti face donatia direct in contul:
RO19BTRLRONCRT0208999201
deschis la Banca Transilvania filiala Petrosani

PROMOVARE

23722086_10210514915846290_572459940_n.jpg
WhatsApp-2.12.26.jpg
23721965_10210515146772063_1117866948_n.jpg
Afacerea-ta.jpg

Acţiuni cu caracter preventiv ale poliţiştilor hunedoreni, în vederea reducerii riscului rutier

New Bitmap Image111.jpg
În perioada 22-23.05.2018, poliţiştii Serviciului Rutier Hunedoara au desfăşurat o serie de activități preventive, pe teme de educaţie rutieră, în cadrul programului „Şcoala altfel - Să ştii mai multe să fii mai bun”, în care au fost implicaţi preşcolarii unor unităţi de învățământ din municipiul Deva.
La activităţi au participat peste 110 copii, elevi preșcolari a două grădiniţe din municipiul reşedinţă de judeţ, care au fost foarte interesaţi să afle de la poliţişti care sunt regulile de circulaţie pe drumurile publice pe care trebuie să le cunoască şi, mai ales, să le respecte cei pietonii, pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere.

De asemenea, copiii au fost interesaţi să vadă îndeaproape o parte din dotările logistice ale poliţiştilor rutieri, în special autospeciala de intervenţie şi dispozitivul de monitorizare a traficului rutier.

Aucțiunea vizează realizarea obiectivului prioritar al poliţiştilor, acela de a reduce riscul rutier. În acest sens sunt realizate, în afara activităţilor de constatare a principalelor abateri ce pot conduce la producerea unor evenimente rutiere grave, şi o serie de activităţi cu caracter preventiv şi de informare publică.

În acelaşi scop, mâine, 24.05.2018, cu începere de la ora 10.00 polițiștii de prevenire şi cei rutieri vor organiza – în cadrul evenimentului naţional Săptămâna Prevenirii Criminalităţii - un stand de prevenire și educație rutieră cu ocazia evenimentului Auto Deva, organizat de Camera de Comerț și Industrie Hunedoara în parcarea Deva Shopping City Mall. Polițiștii vor distribui pliante cu recomandări auto preventive, stickere adresate motocicliștilor și vor folosi ochelarii DRAGER, de simulare a stărilor de ebrietate și consum de substanțe psihoactive la volan.

Tot mâine, poliţiştii rutieri vor realiza, în mai multe unităţi şcolare din judeţ, activități de educație rutieră destinate elevilor din toate ciclurile școlare.
24.05.2018 18:03:35
Redacție

Dacă ați fost martorul unui eveniment în viața de zi cu zi vă invităm să ne transmiteți pe adresa de email filmări, foto și descrieri, iar noi le vom face publice. Doriti sa vă faceți cunoscută afacerea dumneavoastră? Nu ezitați să ne contactați. Cu noi reclama dumneavoastră este gratuită.

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one