Adevărul care-i ustură!

nvj.png
.
.
.
.

Suntem pe    newsvj.ro


Vrei sa fi redactorul nostru? Cautam redactori corespondenti din tara - nimic mai simplu. Iti doresti ca vocea ta sa fi auzita? Contacteaza-ne!
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
paypal.png
Donatii online prin Paypal: donatia ta va ajunge direct in contul nostru. Daca doresti poti preciza pentru ce cauza sau campanie sa fie utilizata donatia pe care o faci.
Sau poti face donatia direct in contul:
RO19BTRLRONCRT0208999201
deschis la Banca Transilvania filiala Petrosani

PROMOVARE

23722086_10210514915846290_572459940_n.jpg
WhatsApp-2.12.26.jpg
23721965_10210515146772063_1117866948_n.jpg
Afacerea-ta.jpg

ATENTIE: Bătuți și sechestrați de interlopii din Petroșani! Ipj Hunedoara, facem și noi ceva?

36382026_1746290505454191_3856971015099777024_n.jpg
În data de 27/06/2018, trei persoane care se îndreptau spre Petroșani dinspre Vulcan,cu autoturismul proprietate,au fost blocați în trafic, în zona Aeroport,de un grup de indivizi format din 5 persoane.
Aceștia conduceau o mașină marca Opel Astra, culoare neagră înmatriculat în Franța. Au blocat în trafic mașina care venea dinspre Vulcan, în care se aflau 2 tineri și un bărbat în vârstă de 60 ani.

Unul dintre tineri este chiar fiul bărbatului. Acesta a fost bătut cu bestialitate chiar sub ochii tatălui său,sechestrat în mașina indivizilor. Tânărul are două coaste fisurate și mai multe vânătăi. Toți trei au depus plângere la poliție și se tem pentru viața lor. Agresorii sunt domiciliați în Petroșani, strada Cuza Vodă.

În urmă cu câțiva ani, acești indivizi au incendiat autoturismul numitului T.D.

" Dacă Poliția nu face nimic vom merge mai departe. Ne simțim în pericol, odată ce am fost blocați în trafic, sechestrați și bătuți" au declarat pentru News VJ victimele.

" În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe,sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani" a declarat pentru News VJ, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara Bogdan Nițu. Și revenim cu întrebarea:

În România mai există autorități competente,care să apere interesele și viața cetățenilor?

Domnilor de la DIICOT vă rugăm insistent să vizitați din nou Valea Jiului, pentru că Poliția nu mai are nici o putere. Ori legile sunt făcute să fie încălcate,ori poliția există doar cu numele.
8787.jpg
Stimată conducere a IPJ Hunedoara, vă aducem noi la cunoștință faptul că în declarațiile celor trei persoane agresate și bătute în trafic este specificat că două dintre persoane au fost sechestrate în mașină. Interesant este că la dumneavoastră la IPJ nu apare acest fapt, deși este semnalat în declarațiile victimelor. Este posibil să se fi omis? Să fie eroare"la citit"?

În această seară,agresorii și-au făcut prezența în zona Coloniei încercând să intimideze victimele să își retragă plângerile, prin diferite amenințări. Aceștia au depus din nou plângeri la Poliția Petroșani deoarece se tem pentru viața lor și a familiilor.

Noi am luat legătura cu cei de la IPJ Hunedoara și am stat de vorbă cu purtătorul de cuvânt domnul Bogdan Nițu care ne-a declarat următoarele:" S-a întocmit un alt dosar, astăzi pentru amenințări. Dosarul este înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani și se vor lua măsuri conform legii. Noi avem echipa pregătite să acționeze în orice moment".

Am aflat pe surse că altercația în trafic a avut loc chiar sub ochii copiilor care se jucau pe stradă. Două mașini au blocat o a treia și o persoană a fost lovită cu o bâtă de baseball de mai multe ori.

Vă întrebăm cu respect domnilor procurori, judecători și polițiști,ce dovezi mai clare aveți nevoie să duceți la bun sfârșit acest caz? Cât timp și de câte victime mai este nevoie până să se termine această nebunie? Nu faceți decât să adunați dosare în arhivă.

Murim cu legea în mână! Rușine tuturor autorităților din România! Am ajuns o țară de hoți,interlopi, corupți,criminali și psihopați.
aaaa.jpg
29.06.2018 23:54:42
Redacție

Dacă ați fost martorul unui eveniment în viața de zi cu zi vă invităm să ne transmiteți pe adresa de email filmări, foto și descrieri, iar noi le vom face publice. Doriti sa vă faceți cunoscută afacerea dumneavoastră? Nu ezitați să ne contactați. Cu noi reclama dumneavoastră este gratuită.

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one