Suntem pe    newsvj.ro


Vrei sa fi redactorul nostru? Cautam redactori corespondenti din tara - nimic mai simplu. Iti doresti ca vocea ta sa fi auzita? Contacteaza-ne!
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
paypal.png
Donatii online prin Paypal: donatia ta va ajunge direct in contul nostru. Daca doresti poti preciza pentru ce cauza sau campanie sa fie utilizata donatia pe care o faci.
Sau poti face donatia direct in contul:
RO19BTRLRONCRT0208999201
deschis la Banca Transilvania filiala Petrosani

PROMOVARE

23722086_10210514915846290_572459940_n.jpg
WhatsApp-2.12.26.jpg
23721965_10210515146772063_1117866948_n.jpg
Afacerea-ta.jpg

AUDIO-Hoțul strigă hoții!

New Bitmap Image.bmp
Povestea dintre mine și jurnalistul Robert Wagner este pe departe de a lua sfârșit. Pe siteul lui de știri apar afirmații mincinoase la adresa mea precum că eu aș avea mai multe plângeri penale. Am contactat-o pe doamna prim procuror de la Parchetul De Pe Lângă Judecătoria Petroșani , doamna Gal Veronica
“Prim Procuror -  Eu vă anunț că ne-a sesizat domnu Wagner într-un dosar care are numărul 3623/2018, e o plângere formulată împotriva dumneavoastră.

-Andrei Câmpean – Deci numai o plângere este, formulată de dânsul?

Prim Procuror - Deci în 24. 07.2018 este înregistrată această plângere, eu nu știu ce a spus el în presă, eu vă spun că autorul plângerii este dumnealui”.
În disperarea acestuia de a-mi face plângere după plângere, trebuie la rândul meu să fac publice înregistrările cu dumnealui. Cum postasem în materialul trecut, el este cel care mă punea să sun și să fac plangeri după plângeri. Am refuzat să-i mai fac jocul.

Mereu eram chemat și trimis de el să fac plângeri la Politia Petrosani. Ascultați din înregistrări cum m-a pus să fac plângeri împotriva unor ziariști din Petroșani. Ba mai mult de atât, ca să nu mai bănuiască cineva că imi era mentor, mă învăța să spun că el este dușmanul meu.

(AUDIO)
Domnule Wagner, haideți să jucăm cu cărțiile pe masă. Să încetăm să mai facem plângeri fantomă și să lămurim cu dumneavoastră câteva aspecte.

Cum ar fii, de ce trebuia să ii fac plângere lui Costache Alin doar pentru că nu îl suportă Dascălul sau dumneavoastră? De ce să-i fac plângere Ramonei Roșulescu? În baza cărui fapt?

Dar ia spuneți, mai aveți pistolul acela ce îl fluturați ușor pe sub haină ori de câte ori vrei să mai pari cocoș? Apropo, unde îl țineți? Banuiesc că nu sub perină,  doamne ferește că aveți și dumneavoastră copii. Oare testul pshiologic l-ați mai făcut sau nu puteți momentan că aveți creierii varză…și dumneavoastră și colegul de breaslă…

Mă întreb de ce mă acuzi că “finanțam” anumite persoane? Singurele persoane pe care le finanțam erai tu si Alin Dascălul. Ai uitat când nu aveai contractul cu primăria? Cui ii cereai țigări? Dascălul îmi cerea bani cu împrumut. Vrei și dovezi? Se rezolvă.
Hai să ne punem întrebarea de câte ori ai băut cafea pe datorie și spuneai că vii mai târziu. Ai tupeul să negi?

Cum ai ajuns tu jurnalist, așa am ajuns și eu. Cred că a venit momentul să spunem adevărul. La acuzațiile tale cu suspect de șantaj, știi destul de bine că era o discuție la plictiseală pe care tu ai întors-o împotriva mea. Tu chiar te poți numi un pseudo-jurnalist.

Unul care închide ochii ori de câte ori este nevoie. Apropo, cei de la PSD au întrebat de tine.


Din păcate, chiar dacă ați vorbit dumneavoastră cu pilele de la IGPR și ați făcut pact cu MicNews, încă sunt acreditat.
26.07.2018 19:33:25
Redacție

Dacă ați fost martorul unui eveniment în viața de zi cu zi vă invităm să ne transmiteți pe adresa de email filmări, foto și descrieri, iar noi le vom face publice. Doriti sa vă faceți cunoscută afacerea dumneavoastră? Nu ezitați să ne contactați. Cu noi reclama dumneavoastră este gratuită.

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one