Adevărul care-i ustură!

nvj.png
.
.
.
.

Suntem pe    newsvj.ro


Vrei sa fi redactorul nostru? Cautam redactori corespondenti din tara - nimic mai simplu. Iti doresti ca vocea ta sa fi auzita? Contacteaza-ne!
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
paypal.png
Donatii online prin Paypal: donatia ta va ajunge direct in contul nostru. Daca doresti poti preciza pentru ce cauza sau campanie sa fie utilizata donatia pe care o faci.
Sau poti face donatia direct in contul:
RO19BTRLRONCRT0208999201
deschis la Banca Transilvania filiala Petrosani

PROMOVARE

23722086_10210514915846290_572459940_n.jpg
WhatsApp-2.12.26.jpg
23721965_10210515146772063_1117866948_n.jpg
Afacerea-ta.jpg

Băieții cu"ochelari pe nas" încearcă să domine lumea

cartier muncitoresc colonie 4.jpg
Totuși, dacă în cartierul Colonie există atâta hoție și așa ziși interlopi cu fițe și flămânzi, noi vrem să fim cinstiți și să vă prezentăm adevărul într-un material ca atare.
Dacă dorești să devi interlop, pentru început trebuie să fi "săgeată ", cu 10 în catalog și minim 9 pentru bună purtare. Bineînțeles că poliția știe că acest cartier a ajuns prada hoților și să nu uităm nici de băieții cu figuri, înfometați și injectați cu ulei.

Dacă tot am început povestea vă arătăm că există și o nouă lege, ca de la 13 ani nu mai trebuie să fi virgină, că de mic copil părinții te învață cum să furi, să tâlhărești și să faci" spume" de interlop.

Da, dorim să vă spunem că în același cartier, acum câteva luni, 2 jurnaliști au fost scuipați, înjurați și amenințați în plină stradă, cu martori de față, de acești" interlopi" .Aceste persoane sunt deja luate în vizorul procurorilor, judecătorilor și al poliției care știu exact de acțiunile lor.

Ce mai așteptați domnilor? Nu este suficient că au fost agresați jurnaliștii? Poate ați uitat de numitul Muntean Bobi, care și-a arătat "bărbăția" în public lovind doi minori fără apărare.

De ce tolerăm atâtea infracțiuni de natură penală și de ce dați curs să se nască "pui" care vor deveni același fel de "persoane" ? Noi nu dorim să fim obraznici,dar dacă nu veți avea grijă și nu veți aplica legea într-o bună zi veți fi dominați și voi.

De fiecare dată noi vom prezenta realitatea, atât cât ne permite legea, iar dacă cineva se simte vinovat din acest material este așteptat la redacția noastră pentru a-și spune punctul de vedere.

Vă informăm că există în comerț ochelari de vedere asemănători cu cei de soare, doar că nu toți se țin pe "vârful nasului". Sunt oameni care trăiesc de o viață în acest cartier și care s-au săturat să vadă poliția sau Jandarmeria cum aleargă după acești indivizi fără să mai aibă siguranța zilei de mâine. Copiii noștri ce vor învăța? În cine vor avea încredere?
21.05.2018 22:44:23
Redacție

Dacă ați fost martorul unui eveniment în viața de zi cu zi vă invităm să ne transmiteți pe adresa de email filmări, foto și descrieri, iar noi le vom face publice. Doriti sa vă faceți cunoscută afacerea dumneavoastră? Nu ezitați să ne contactați. Cu noi reclama dumneavoastră este gratuită.

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one