Suntem pe    newsvj.ro


Vrei sa fi redactorul nostru? Cautam redactori corespondenti din tara - nimic mai simplu. Iti doresti ca vocea ta sa fi auzita? Contacteaza-ne!
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
paypal.png
Donatii online prin Paypal: donatia ta va ajunge direct in contul nostru. Daca doresti poti preciza pentru ce cauza sau campanie sa fie utilizata donatia pe care o faci.
Sau poti face donatia direct in contul:
RO19BTRLRONCRT0208999201
deschis la Banca Transilvania filiala Petrosani

PROMOVARE

23722086_10210514915846290_572459940_n.jpg
WhatsApp-2.12.26.jpg
23721965_10210515146772063_1117866948_n.jpg
Afacerea-ta.jpg

Când vorbim ca doi oameni mari, pune masca pe masă

WhatsApp Image 2018-07-22 at 19.05.54.jpeg
Putem folosi multe citate in viața de zi cu zi. Cel mai important este să înveți câte ceva.
Așa începe și povestea mea, când m-am decis să pornesc la drumul liber, la dreptul de a mă exprima și a le arăta oamenilor adevărul. Fiind la început de drum, nu am știut cum stă treaba așa că, am încălecat pe-o șa și mi-am văzut de drum. Un drum diferit, unde nu găsești numai asfalt sau numai flori, un drum pe care întâlnești fel si fel de oameni.

Așa l-am întâlnit si pe Robin Hood, un modern al zilelor noastre. Crezând că sunt pe un drum bun, a început o colaborare din punctul meu de vedere, fără să-mi dau seama de faptul că nu a avut jucării când era mic și a decis tocmai acuma să se joace. Și am început, “scrie despre x, scrie despre y, sună acolo” și așa mai departe. Desigur, eram încântat de ceea ce făceam, nu mă gândeam că sunt manipulat.

De curând, a apărut în noua lui pădure, ( că din vechea pădure, să-i spunem A1, a fost dat afară ) un articol unde sunt atacat într-un mod indirect, de Robin Hood.

Micuț Robin Hood, dă-mi voie să-ți răspund, tot așa indirect cum ai făcut-o și tu...

Poate că nu am eu cine știe ce studii superioare, dar nici tu nu ești de viță nobilă dacă ști unde bat cu apropoul ăsta, dar nici nu m-am pus lupul paznic la oi și să fiu acuzat de viol sau chestii de genul. Vorbește lumea prin pădure, nu mi-o lua personal, nu mai zic la nimeni.
Robin, știu că virgula nu este „semn de circulație”, este de punctuație dar problema e că tu nici nu cunoști semnele clar, tot așa, vorbește lumea că ai fii avut de gând să dai mure și căpșuni la cavalerul cu armură, dar nu ma bag.

Vorbești de mintea mea înțețoșată, dar eu nu am închis ochii niciodată, așa cum ai făcut-o tu, mi-am păstrat coloana vertebrală și am decis să mă descurc fără ajutorul tău. Acuma, când pădurile tot mai tăiate, știi că vor ajunge soldații la tine, dar tu Batman, mai dai și cu sabia ( sau mă rog) în stânga și în dreapta.

Nu mă condamna că am deschis ochii și m-am uitat pe coperta cărții. Morala? În viață, oamenii nu acceptă să lupți, iar dacă totuși te descurci să lupți, nu te gândi la ceea ce te-au învățat ei, pentru că vei pierde lupta. Decid să fiu puternic, decid să evoluez, decid să fiu diferit.
22.07.2018 19:30:01
Redacție

Dacă ați fost martorul unui eveniment în viața de zi cu zi vă invităm să ne transmiteți pe adresa de email filmări, foto și descrieri, iar noi le vom face publice. Doriti sa vă faceți cunoscută afacerea dumneavoastră? Nu ezitați să ne contactați. Cu noi reclama dumneavoastră este gratuită.

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one