Adevărul care-i ustură!

nvj.png
.
.
.
.

Suntem pe    newsvj.ro


Vrei sa fi redactorul nostru? Cautam redactori corespondenti din tara - nimic mai simplu. Iti doresti ca vocea ta sa fi auzita? Contacteaza-ne!
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
paypal.png
Donatii online prin Paypal: donatia ta va ajunge direct in contul nostru. Daca doresti poti preciza pentru ce cauza sau campanie sa fie utilizata donatia pe care o faci.
Sau poti face donatia direct in contul:
RO19BTRLRONCRT0208999201
deschis la Banca Transilvania filiala Petrosani

PROMOVARE

23722086_10210514915846290_572459940_n.jpg
WhatsApp-2.12.26.jpg
23721965_10210515146772063_1117866948_n.jpg
Afacerea-ta.jpg

Cum se risipesc banii în Comuna Bănița?

41_big.jpg
Domnule Primar vă aduceți aminte de Muntele Jigoru, unde a fost deschis un proces cu Primăria Petroșani, care a și câștigat acest proces ne relatează anumite surse de încredere?
Acum ce aveți de gând cu sătenii, deoarece acel teren este intabulat la Primăria Petroșani? Domnule primar unele persoane din comuna dumneavoastră ne-au relatat că folosesc "apă potabilă ruginită". Unde sunt banii pentru investiții?

Domnilor edili să ne aducem aminte că în urmă cu câțiva ani ați accesat fonduri europene pentru reabilitarea terenului de fotbal din comună. Pe proiect apare finalizat, dar la fața locului sunt doar cratere.

Noi nu vrem să fim obraznici, nu avem nimic personal cu dumneavoastră, ci vrem să arătăm opiniei publice purul adevăr. În urmă cu o lună am stat de vorbă cu primarul comunei și l-am întrebat de ce sunt atâtea deșeuri în comună, iar dânsul ne-a declarat că mașina de multe ori este defectă, iar oamenii nu beau "apă din pereți", dar se știe că noi nu avem canalizare și apă potabilă.

Domnilor edili noi vom încerca să demarăm o anchetă jurnalistică prin care dumneavoastră trebuie să ne răspundeți unde sunt banii de la APIA și cum sunt "contorizate" animalele? Noi am încercat să vă contactăm, nu ați dorit să stați de vorbă cu noi, dar totuși vă așteptăm pentru un punct de vedere.
Ce s-a întâmplat cu familia motociclistului din Petrila, pe care l-ați omorât și ai cărui copii au rămas orfani? Știm că v-ați târât până la Alba Iulia în procese unde ați primit și o condamnare cu suspendare și aveți de plătit sume importante familiei motociclistului. Și aici"felicităm" justiția, dacă un om care omoară primește pedeapsa cu suspendare...nu mai avem cuvinte.

Fostul primar din Băniţa a fost condamnat pentru ucidere din culpă. Ionel Martin Burlec a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia un motociclist a murit pe loc. Burlec a produs accidentul, dar tânărul de 29 de ani ar fi circulat cu peste 130 de kilometri pe oră. 
Citeste si aici 
adevarul.ro
 
000000000.jpg
Foto google.ro
25.05.2018 21:04:16
Redacție

Dacă ați fost martorul unui eveniment în viața de zi cu zi vă invităm să ne transmiteți pe adresa de email filmări, foto și descrieri, iar noi le vom face publice. Doriti sa vă faceți cunoscută afacerea dumneavoastră? Nu ezitați să ne contactați. Cu noi reclama dumneavoastră este gratuită.

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one