Adevărul care-i ustură!

nvj.png
.
.
.
.

Suntem pe    newsvj.ro


Vrei sa fi redactorul nostru? Cautam redactori corespondenti din tara - nimic mai simplu. Iti doresti ca vocea ta sa fi auzita? Contacteaza-ne!
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
paypal.png
Donatii online prin Paypal: donatia ta va ajunge direct in contul nostru. Daca doresti poti preciza pentru ce cauza sau campanie sa fie utilizata donatia pe care o faci.
Sau poti face donatia direct in contul:
RO19BTRLRONCRT0208999201
deschis la Banca Transilvania filiala Petrosani

PROMOVARE

23722086_10210514915846290_572459940_n.jpg
WhatsApp-2.12.26.jpg
23721965_10210515146772063_1117866948_n.jpg
Afacerea-ta.jpg

INTERLOPII PERICULOȘI CONTINUĂ SĂ FACĂ LEGEA ÎN PETROȘANI

20180531_201344.jpg
Nu trece o săptămână și în Petroșani iasă câte un scandal provocat de șmecheri care au multiple dosare penale la poliție și parchet, însă la cum se aplică legea borfașii ăștia continuă să-și facă de cap și să nenorocească în bătaie oameni nevinovați.
Ieri a fost rândul unui taximetrist care s-a ales cu coastele rupte și cine credeți că era interlopul care l-a bătut?! BĂLĂCICĂ, dar nu cel care se bălăcea jignind jurnaliști ci fratele lui “Fane”, cel despre care știe toată poliția că are prostituate la stradă și care are și un dosar pe rol după ce a avut sechestrată și dată la produs o minoră. Fie că zici Marius fie că zici Fane “ei tot Bălăciă se numește”.

Interlopii ăștia șmecheri până nu vor omorî pe cineva cu siguranță vor fii tot liberi ca pasărea cerului pentru că la modul în care se aplică legea este mai bine să fii interlop decât om cinstit. Voi nu sunteți de aceeași părere?

Bineînțeles că martalogii ăștia cu aere de interlopi au și o protecție din partea Poliției Petroșani și a parchetului pentru că altfel la atâtea fapte comise ar fi fost la răcoare și s-ar fi putut bălăci în voie.

Noi nu dăm cu parul, dar întrebăm oare nu cumva fetițele date la produs de acești interlopi oferă servicii și unor polițiști și procurori? Întrebăm acest lucru pentru că un cetâțean cinstit care plătește taxe statului român, dacă ar comite astfel de fapte cu siguranță ar fi închis într-un penitenciar pentru câțiva ani.

Poliția Petroșani, IPJ-Hunedoara, Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, vă mai pasă de oamenii cinstiți din județul vostru?

Cum se face că un amărât este sancționat sau reținut pentru o palmă, iar interlopii ăștia pot să dea fete la produs, să amenințe, să lovească și ne așteptăm să și omoare pe cineva și îi lăsați să-și facă de cap de parcă Petroșaniul sau județul Hunedoara sunt ograda lor?!

Sperăm că interlopii ăștia având în vedere că a venit vara ar fi bine să fie trimiși pentru o perioadă de timp la răcoare, nu de alta, dar vara e căldură mare și e mai bine la răcoare.

Foto: Taximetrist agresat de interlop
20180531_201956.png
31.05.2018 20:25:01
Redacție

Dacă ați fost martorul unui eveniment în viața de zi cu zi vă invităm să ne transmiteți pe adresa de email filmări, foto și descrieri, iar noi le vom face publice. Doriti sa vă faceți cunoscută afacerea dumneavoastră? Nu ezitați să ne contactați. Cu noi reclama dumneavoastră este gratuită.

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one