Suntem pe    newsvj.ro


Vrei sa fi redactorul nostru? Cautam redactori corespondenti din tara - nimic mai simplu. Iti doresti ca vocea ta sa fi auzita? Contacteaza-ne!
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
paypal.png
Donatii online prin Paypal: donatia ta va ajunge direct in contul nostru. Daca doresti poti preciza pentru ce cauza sau campanie sa fie utilizata donatia pe care o faci.
Sau poti face donatia direct in contul:
RO19BTRLRONCRT0208999201
deschis la Banca Transilvania filiala Petrosani

PROMOVARE

23722086_10210514915846290_572459940_n.jpg
WhatsApp-2.12.26.jpg
23721965_10210515146772063_1117866948_n.jpg
Afacerea-ta.jpg

Noi nume in line-up-ul Magura Rocks! Reduceri de eclipsa de luna pana pe 31 iulie.

afis magura rocks - web.jpg
Intre 24 si 26 august, iubitorii muzicii rock au parte de un festival care imbina muzica celor mai bune trupe rock din Romania cu atmosfera de after-party creata de DJ cunoscuti: Magura Rocks!
Amplasat langa situl arheologic Magura Uroiului (Simeria), foarte aproape de Hunedoara si de Deva, intr-o arie protejata care documenteaza unele dintre cele mai vechi asezaminte de pe teritoriul tarii noastre, Magura Rocks! le propune turistilor un line-up senzational care parcurge un spectru larg al muzicii rock autohtone.

Vineri, 24 august: Kryptonite Sparks Firma, Robin and the Backstabbers, Vama, DJ SET cu : MIDUAL, AFGO si STEFAN BINIAK.

Sambata, 25 august: E.M.I.L., Soul Serenade, Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizzares, Holograf, DJ SET cu MARVO, MAHONY SI MAT.

Duminica, 26 august: Domino, Pragu de Sus, Byron, Dean Bowman – USA & Rares Totu’s Midnight Sun Band

Zilele de vineri si respectiv duminica vor fi deschise de trupele locale PRAF SI QUAS, organizatorii incercand sa aduca astfel in fata publicului artisti tineri aflati la inceput de drum. Va asteapta 3 zile de rock autentic romanesc, mancare din Ardeal si o atmosfera demna de festivaluri ca Rock Werchter.

Biletele

Bilete: 40 ron/zi si 100 ron/abonament.

Biletele pot fi cumparate online de pe www.iabilet.ro si din reteaua magazinelor Flanco, dar si de la sediul Centrului Cultural Simeria (strada Avram Iancu numarul 23).Pentru ca pe 27 iulie este cea mai lunga eclipsa de luna din acest secol, organizatorii ofera discount de 20% la achizitii de bilete si abonamente online (pe iabilet.ro) cu codul ECLIPSA. Oferta este valabila din 27 iulie ora 00:00 pana in 31 iulie ora 24:00.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit, in baza biletului achizitionat de adultul insotitor (parinte sau tutore legal). Accesul copiilor sub 14 ani este permis doar cu bilet si in compania unui parinte sau a unui tutore legal.Cum ajungi?

Magura Uroiului (Simeria) este la 160 km distanta de Cluj, 120 km de Sibiu, 65 km de Alba Iulia, 17 km de Hunedoara si 10 km fata de Deva.

Accesul se poate face cu trenul pana la Simeria, de aici urmand sa existe curse speciale puse la dispozitie posesorilor de bilete. Deasemenea, accesul se poate face si cu masinile personale, organizatorii urmand sa puna la dispozitie locuri de parcare tuturor.

Camping

Organizatorii pun la dispozitie spatiu si utilitati de camping, in rezervatia naturala Magura Udroiului. Camparea este gratuita pentru posesorii de abonamente. Zona de camping este ingradita si este dotata cu toalete si dusuri.
27.07.2018 14:16:32
Redacție

Dacă ați fost martorul unui eveniment în viața de zi cu zi vă invităm să ne transmiteți pe adresa de email filmări, foto și descrieri, iar noi le vom face publice. Doriti sa vă faceți cunoscută afacerea dumneavoastră? Nu ezitați să ne contactați. Cu noi reclama dumneavoastră este gratuită.

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one