Suntem pe    newsvj.ro


Vrei sa fi redactorul nostru? Cautam redactori corespondenti din tara - nimic mai simplu. Iti doresti ca vocea ta sa fi auzita? Contacteaza-ne!
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
paypal.png
Donatii online prin Paypal: donatia ta va ajunge direct in contul nostru. Daca doresti poti preciza pentru ce cauza sau campanie sa fie utilizata donatia pe care o faci.
Sau poti face donatia direct in contul:
RO19BTRLRONCRT0208999201
deschis la Banca Transilvania filiala Petrosani

PROMOVARE

23722086_10210514915846290_572459940_n.jpg
WhatsApp-2.12.26.jpg
23721965_10210515146772063_1117866948_n.jpg
Afacerea-ta.jpg

Actualitate

minor disp.jpg
Polițiștii din Constanța caută un băiat, de 13 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Oricine poate oferi detalii cu privire la minorul dispărut este rugat să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.
New Bitmap Image.jpg
Iluminatul festiv pornește în ajun de Moș Nicolae și la Petrila. Autoritățile locale vor să îl întâmpine pe Moș Nicolae așa cum se cuvine, iar pentru ca acesta să găsească drumul către copiii cuminți din Petrila, iluminatul festiv va fi pornit tocmai în seara de ajun.
Webp.net-resizeimage-1-700x509.jpg
Trustul de Presă „A Z.I.” (Asociația Ziariștilor de Investigații) cu sediul în Rm. Vâlcea, a reușit să aducă în fața parlamentarilor indiferent de culoarea politică, problemele cetățenilor și să le fie cunoscute chiar de la sursă.
Varga Sidonia.jpg
Polițiștii din Bihor caută o fată, de 13 ani, din localitatea Lugașu de Jos, care a plecat de acasă și nu mai revenit.
descărcare.jpg
Câteva zeci de cabanieri și proprietari de pensiuni și case de vacanță din stațiunile montane Straja și Rîușor au participat la dezbateri organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, invitați fiind și reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean, ai Inspectoratului de Poliție Hunedoara și ai Serviciului Salvamont Hunedoara.
vaccine_4_41540200.jpg
Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Hunedoara comunică tuturor cabinetelor de medicina de familie din judeţ că Ministerul Sănătăţii, prin adresa Ministerului Sănătăţii - Direcţia Generală de Asistenţă Medicală şi Sănătate Publică - nr. 63400, a repartizat tururor direcţiilor de sănătate publică un număr de 1.000.000 de doze de vaccin antigripal sezonier. Pentru Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Hunedoara au fost repartizate un număr de 30.597 de doze (care vor fii aduse în data 06.12.2017 la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara de către furnizor, iar repartiţia lor la medicii de familie se va începe din data de 07.12.2017).
PTdlNzYzN2ZmMWEzOGMzM2E3OWU5NWFhMzgzMjE4NzRi.thumb.jpg
Astăzi, în jurul orei 14, s-a produs un accident în subteranul minei Livezeni, în urma căruia un ortac a fost rănit, după ce a rămas prins sub un utilaj.
descărcare.jpg
În cadru festiv, în prezența prefectului județului Hunedoara, Fabius Kiszely, cu ocazia Zilei Naționale a României a avut loc, la sediul I.S.U. Hunedoara, ceremonia de înaintare în gradul următor înainte de termen a unor ofițeri și subofițeri, trecerea în corpul ofițerilor și decernarea de distincții și premii pentru pompierii care s-au remarcat în cadrul profesional.
DSC_0221_-_Copy.JPG
Avand in vedere fenomenele meteo care sunt asteptate in urmatoarele zile in judetul nostru, politistii hunedoreni recomanda, atat conducatorilor de vehicule, cat si pietonilor sa manifeste maxima prudenta în trafic si sa respecte regulile de circulatie.
disp.jpg
Polițiștii din Constanța caută un băiat, de 13 ani, localitatea Cumpăna, care a plecat de acasă și nu mai revenit. Persoanele care l-au văzut sau pot oferi detalii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.
123123.jpg
Timp de 5 zile, specialiști în combaterea criminalității macroeconomice din cadrul Poliției Române au susținut, la București, un curs de pregătire în domeniul combaterii spălării banilor pentru 15 polițiști din Regatul Arabiei Saudite.
5556.jpg
LA MULtI ANI ROMÂNIA!
646x404.jpg
de prim răspuns alcătuită din 3 salvamontişti şi 2 jandarmi montani a ajuns la bărbatul surpins de avalanşă care nu a mai prezenta semne vitale.
iluminat-craciun.jpg
In municipiul Petrosani s-a dat startul de sarbatori, la noi va veni mosu prima data apoi la restul oraselor din Valea Jiului.
atentie la cumparaturi.png
În această perioadă în care cei mai mulți comercianți oferă reduceri la numeroase produse, Poliţia Română vă oferă câteva sfaturi pentru a vă bucura pe deplin de bunurile achiziționate:
descărcare.jpg
Polițiștii vă sfătuiesc să luați câteva măsuri, pentru un plus de siguranță.
felicitare-sf-ap-andrei.jpg
Sfântul Andrei mai este cunoscut și sub numele de Apostolul Românilor, datorită propovăduirii Evangheliei în țara noastră - Scitia Mica - teritoriul Dobrogei de azi.
66666666666666666666666666.jpg
In municipiul Petrosani, cartierul colonie de abia acum au inceput sa asfalteze si au adus gazul metan, dar acestea au fost promisiuni de la primul mandat.
COSTEA ALEXANDRA-LAURA-OANA 24-11-2005.jpg
Poliţiştii caută o minoră, plecată voluntar din centrul unde era instituţionalizată. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
61228299.jpg
Aproape 24.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne vor acționa, zilnic, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie a.c. pentru ca toți românii să se bucure de zilele libere ocazionate de sărbătorirea Zilei Naționale a României.
descărcare.jpg
In perioada 23.10.2017 – 24.11.2017 au fost efectuate controale in domeniul sigurantei alimentelor si a sanatatii / bunastarii animalelor de catre inspectorii de specialitate din cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Hunedoara.
anaf.jpg
Înrolarea în Spațiul Privat Virtual aduce o serie de avantaje pentru persoanele fizice, juridice și alte entități fără personalitate juridică care se înrolează.
petrila-faptelor-bune1.jpg
La Petrila a avut loc cel mai mare eveniment caritabil desfășurat vreodată în acest oraș și totul a pornit de la ideea a două tinere extrem de dornice de a aduce zâmbetul pe buze celor care au cu adevărat nevoie de sprijin, Raluca Cocolan - bibliotecar la Școala Gimnazială Nr. 6 Petrila - Centrul de Documentare și Informare și Anca Țurcaș - consilier local al orașului Petrila.
politia-960x450.jpg
Poliția Română, prin Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., a participat la o acțiune internațională, împotriva cărăușilor de bani (Money Mules).
IMG_0184.JPG
"R IDICAȚI MÂINILE PENTRU PREVENIREA HIV"

Ziua Mondială de Luptă Împotriva HIV/SIDA se celebrează la 1 decembrie începând din 1988, ca oportunitate a oamenilor de pretutindeni să se unească în lupta împotriva maladiei, să fie solidari cu cei care trăiesc cu boala şi să-i comemoreze pe cei care au decedat în urma acesteia.
1212.jpg
Accident pe DN 7, în localitatea Vețel, soldat cu 2 răniți în urma impactului dintre un autoturism și un autotrailer. În accident a fost implicat și un autocar ce s-a tamponat cu autoturismul intrat în partea din spate a autotrailerului.
sigla_v1.png
Ministerul Afacerilor Interne supune dezbaterii publice proiectul de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, care prevede o serie de modificări legislative privind creșterea valabilității pașaportului simplu electronic și clarificarea situațiilor în care poate fi solicitat un pașaport simplu temporar.
21.jpg
Aproape un kilogram de cannabis a fost ridicat în urma unei percheziții domiciliare efectuate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea.
4444.jpg
Peste 200.000 de țigarete de contrabandă au fost ridicate de polițiștii din Prahova, iar 30 de persoane au fost conduse la audieri, în urma a 37 de percheziții domiciliare, efectuate la persoane bănuite de contrabandă cu țigări.
45454545.jpg
Un echipaj de al Detașamentului Orăștie, alcătuit din 4 pompieri, a intervenit, în cursul acestei nopți, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, situată pe strada Gării. La sosire, echipajul de intervenție a constatat că incendiul se dezvoltase la o anexă cu o suprafață de aproximativ 30 mp. În anexă se aflau aproximativ 400 de pui de găină care nu au mai putut fi salvați deoarece pătrunderea în incintă a fost imposibilă din cauza flăcărilor mari și a temperaturii ridicate.
15456.jpg
Poliția Română, prin Direcția de Ordine Publică, a continuat activitățile de verificare în domeniul sistemelor de securitate privată.
9638245-large-310x205.jpg
Poliţia Română continuă și în acest an acţiunea naţională „FOC DE ARTIFICII”, pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu articole pirotehnice desfăşurate de persoanele fizice şi juridice

Dacă ați fost martorul unui eveniment în viața de zi cu zi vă invităm să ne transmiteți pe adresa de email filmări, foto și descrieri, iar noi le vom face publice. Doriti sa vă faceți cunoscută afacerea dumneavoastră? Nu ezitați să ne contactați. Cu noi reclama dumneavoastră este gratuită.

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one