Adevărul care-i ustură!

nvj.png
.
.
.
.

Suntem pe    newsvj.ro


Vrei sa fi redactorul nostru? Cautam redactori corespondenti din tara - nimic mai simplu. Iti doresti ca vocea ta sa fi auzita? Contacteaza-ne!
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
paypal.png
Donatii online prin Paypal: donatia ta va ajunge direct in contul nostru. Daca doresti poti preciza pentru ce cauza sau campanie sa fie utilizata donatia pe care o faci.
Sau poti face donatia direct in contul:
RO19BTRLRONCRT0208999201
deschis la Banca Transilvania filiala Petrosani

PROMOVARE

23722086_10210514915846290_572459940_n.jpg
WhatsApp-2.12.26.jpg
23721965_10210515146772063_1117866948_n.jpg
Afacerea-ta.jpg

Despre noi

nvj.png
Bine ați venit!
NewsVj.com  C.I.F 36996882 . Vă mulțumim! NEWSVJ vă stă la dispoziție 24/24, 7/7, iar cu noi va veți face auzit! Această publicație a fost lansată în spațiul virtual în 18 octombrie 2017.
Echipa NewsVJ vă dezvăluie toate lucrurile frumoase, însă vă aducem la cunoștință si faptele mai puțin plăcute, atat din comunitatea Văii Jiului cat si din tara.

Pornind de la această idee am lansat si secțiunea de "Pamflet", "Cancan" fiind aduse în vizorul dumneavoastră fapte care nu reprezintă comunitatea în adevăratul sens al cuvântului. Fiind Pamflet, vă rugăm să îl luati ca atare.

De asemenea, NewsVJ vă pune la dispoziția publicului secțiunea "Lasă lumea să vorbească ", o emisiune lansată în spațiul virtual în care sunt invitați aceia dintre dumneavoastră care ați întâmpinat o problemă și împreună să încercăm să găsim soluții, facandu-vă auziți în fața autorităților. Nu ezitați să ne contactați!

Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (NEWSVJ). Materialele de pe acest website contin pamflete, iar acestea trebuie luate ca atare. De asemenea continutul stirilor si al emisiunilor publicate sunt realitati din Valea Jiului si din tara.

Doriti sa vă faceți cunoscută afacerea dumneavoastră? Nu ezitați să ne contactați. Cu noi reclama dumneavoastră este gratuită.
Puteţi trimite imagini asemănătoare,surprinse de dumneavoastră, pe adresa redacţiei noastre, e-mail: contactnewsvj@gmail.com , unde ne veți comunica şi locul unde ați surprins șoferii iresponsabili, iar noi le vom publica în speranța ca aceste fapte să nu se mai repete. Vă respectăm confidențialitatea, de aceea, nu vom face publică identitatea dumneavoastră. Vă mulţumim!
Dacă ați fost martorul unui eveniment în viața de zi cu zi vă invităm să ne transmiteți pe adresa de email filmări, foto și descrieri, iar noi le vom face publice.

Doriti sa vă faceți cunoscută afacerea dumneavoastră? Nu ezitați să ne contactați. Cu noi reclama dumneavoastră este gratuită.

Dacă ați fost martorul unui eveniment în viața de zi cu zi vă invităm să ne transmiteți pe adresa de email filmări, foto și descrieri, iar noi le vom face publice. Doriti sa vă faceți cunoscută afacerea dumneavoastră? Nu ezitați să ne contactați. Cu noi reclama dumneavoastră este gratuită.

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one